Thorndon Gardens, Ewell

(Please click on images to expand.)

This client had an old and dilapidated conservatory which was unusable as it was too hot in the summer and too cold in the winter.

The brief was to extend over the area of the conservatory and open up the rear of the property to create a new kitchen/dining/living space.

We worked with the client from start to finish, from drawing up the initial designs, through to submitting a Planning Application, Building Regulation Approval and the building work.

 


"We undertook a kitchen redesign project which involved turning three rooms into one open plan kitchen diner family space.

Thames Design carried out the works from initial design through to completion, including the organisation of planning permissions.

The project was carried out on time and to a very high standard. We were kept informed throughout, and the team constantly ensured we were happy throughout the process.

We would certainly recommend Thames Design to others, in fact we already have."